Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2007

Dedication to...

Αφιερωμένο στις εκρηκτικές αντιδράσεις, στις καλλιτεχνικές αναζητήσεις, στα ξεσπάσματα εν ώρα παγωτού, στην επικοινωνία χωρίς κουβέντες, στους χορούς που ποτέ δε τελείωναν, στο αλκοόλ που ακόμα νιώθεις στις φλέβες, στις ‘’κατά τύχη’’ συναντήσεις, στις άγαρμπες κινήσεις, στο κρυφτό με τον μπαμπά, στον αυθορμητισμό, την ειλικρίνεια που ρέει, στις καλύτερες μέρες που θα έρθουν…διότι θα έρθουν σίγουρα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, αντιθέτως...το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον.





Το βιντεάκι το βρήκα στο youtube ,δημιουργός είναι κάποιος χρήστης με το nick above sky. Εχει ντύσει κι άλλα τραγούδια με τις εικόνες του και τα έχει ανεβάσει στην ίδια διεύθυνση.

2 σχόλια:

thinking4G είπε...

Λόγω του ότι δεν υπάρχει κάποιο post σημερινό,τουλάχιστον μέχρι τώρα,θα σου ευχηθώ εδώ καλή μου....


Χρόνια Πολλά σου εύχομαι,πάντα με υγεία σε όλους τους τομείς και τις θερμότερες ευχές μου να παραμείνεις ένας καλός "άνθρωπος"....

....

Χρύσα Πανταζή είπε...

Αγγελική να υποθέσω? Ξοδεύτηκα σε δυο πάρτυ για έναν Αγγελο την περασμένη βδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Παιδικά. Μα δεν αλλάζει τιποτα. Το πάρτυ είναι πάρτυ, από τη μια κουτρουβαλούν πιτσιρικάδες από την άλλη "οι μεγάλοι" ζουν αυτό που περιγράφεις στο post. Oσοι μπορούν και θέλουν. Οσοι στα νιάτα τους άκουγαν "η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει, τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν μεγαλώσει ακόμα, τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμα..." και το πιστέψανε.